Woonboulevard


Ringlaan 1 8400 Oostende (Stene)
059 70 78 23 Klik om te bellen

Over Woonboulevard

Waarom is Woonboulevard de beste keuze voor jou?

Een nieuw bed of een nieuwe boxspring kopen is investeren in een goede nachtrust, en daarmee in een gezond en energiek leven. Maar hoe kies je nu een bed of matras die precies bij jou past ? Waar moet je eigenlijk op letten? Geen nood, wij kunnen jou hierbij helpen. Voor persoonlijk slaapadvies kan je steeds terecht bij onze specialisten. WE LOVE TO SURPRISE YOU!

Meer over Woonboulevard:

Woonboulevard biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met een aanbod sterke merken waaronder Tempur, Auping, Magnitude,... Stuk voor stuk merken die de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten op slaapgebied verwerken in hun aanbod.

Wat kan Woonboulevard je bieden?

Wij vergeten niet dat ook de sfeer in je slaapkamer een grote invloed heeft op jouw nachtrust. Bij ons vind je een breed assortiment om jouw slaapkamer in te richten volgens jouw persoonlijke stijl. Ons aanbod bestaat uit bedden, boxsprings, matrassen en spiraalbodems. Daarnaast vind je in onze winkels ook nachttafels, bedlampen en een ruime keuze aan bedtextiel.

Woonboulevard in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Donsdekens
Kinderbedden
Kledingkasten
Lattenbodems
Matrassen
Slaapbanken

Onze locatie

Logo Woonboulevard

Woonboulevard

Woonboulevard


Ringlaan 1 8400 Oostende (Stene)
059 70 78 23 Klik om te bellen