Netbed


Bosstraat 90 3680 Maaseik
0618082431 Klik om te bellen

Uitgebreide collectie kasten en slaapkamers
Gespecialiseerd in massief houten bedden
Op voorraad of korte levertijd

Over Netbed

Waarom is Netbed de beste keuze voor jou?

Netbed. Uw internetwinkel voor slaapkamermeubelen. Gespecialiseerd in massief houten bedden van Eiken, Beuken of Grenen hout. Speciaal voor u gefabriceerd en het middelpunt van uw slaapkamer. Tevens vindt u bij ons een grote collectie designbedden van hoge kwaliteit, gestoffeerd in moderne kleuren en met korte levertijden. Welk bed u ook kiest, wij zorgen voor een goed passende lattenbodem en de juiste matras. Neem een kijkje, maak uw Keus of laat ons weten wat u zoekt.

Meer over Netbed:

Jarenlange verdieping in alle producten voor de inrichting van slaapkamers, maakt onze kennis over bedden, lattenbodems en matrassen uitermate groot. Dat, in combinatie met intensieve contacten met fabrikanten en leveranciers van kwalitatief hoogwaardige bedden en alle toebehoren, maakt dat we alles in huis hebben om te bieden wat u zoekt.

Wat kan Netbed je bieden?

Bekijk op uw gemak de uitgebreide collectie. Dat kan online, 24 uur per dag vanuit uw eigen huis. De keus is enorm en de kwaliteit gegarandeerd. Kies het bed dat u mooi vindt en laat het ons weten, zodat wij de passende lattenbodem, matras en eventueel kledingkast voor u uit kunnen zoeken. De bestelwijze is heel eenvoudig en de betaling is bij de aflevering.

Wie gingen je voor?

Onze klanten wonen in heel België. De levertijden zijn voor de meeste producten kort tot zeer kort en dat wordt door onze klanten erg gewaardeerd. We streven ernaar zo duidelijk mogelijk te zijn in ons contact met elke klant en onze vervoerder is blij met de complimenten die hij ontvangt over zijn klantvriendelijkheid.

Bestel jouw bed gemakkelijk online

Foto's

Massief houten bed Vidal, gemaakt van eiken balken

Netbed in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Gestoffeerde bedden
Kledingkasten
Massief houten bedden
Matrassen

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

Netbed


Bosstraat 90 3680 Maaseik
0618082431 Klik om te bellen