Interior


Brabantdam 173 9000 Gent
09 223 37 07 Klik om te bellen

Over Interior

Waarom is Interior de beste keuze voor jou?

Interior, natuurlijk wonen en slapen in het hartje van Gent. Ondertussen een begrip, want de winkel bestaat meer dan 40 jaar. In onze massief houten bedden kan je een klassieke lattenbodem met een ondersteunende (natuur)latex matras leggen of een slaapsysteem. De slaapsystemen van Flow sleeping of AOS van Team 7 ondersteunen waar nodig en de natuur latex matras geeft je comfort. De hoes van de matras is in Tencel of een combinatie met wol/katoen. Kom ze uitproberen, we begeleiden je graag!

Meer over Interior:

Ons team in de winkel heeft een pak ervaring opgebouwd. De mensen die jouw meubel of bed komen leveren en monteren zijn vakmensen.

Wat kan Interior je bieden?

Natuurlijk wonen staat voor meubels en bedden in massief hout, afgewerkt met natuurolie waardoor het hout blijft ademen en het binnenklimaat helpt regelen. De meeste bedden zijn metaalvrij en kunnen in vele maten en houtsoorten. Helemaal natuurlijk slapen kan je onder een dekbed in Tencel of wol.

In onze slaapzone kan je rustig de verschillende slaapsystemen uitproberen.

Wie gingen je voor?

Flow sleeping is al meer dan 25 jaar op de markt, klanten komen terug voor het vernieuwen van de matras, het slaapsysteem kan zeker 2 'matrassen-periodes' worden gebruikt. Bedden en slaapsystemen of matrassen worden voor elke apart klant besteld, levertermijnen variëren dan ook van 6 tot 12 weken. Maar dat is het absoluut waard want onze klanten komen voor de natuurlijke materialen en het advies dat we daarrond kunnen geven.

Levering van

Donsdekens
Kinderbedden
Kledingkasten
Lattenbodems
Matrassen

Onze locatie

Logo Interior

Interior

Interior


Brabantdam 173 9000 Gent
09 223 37 07 Klik om te bellen