Dorsoo Oostende


Visserskaai 25 8400 Oostende
059438901 Klik om te bellen

Over Dorsoo Oostende

Waarom is Dorsoo Oostende de beste keuze voor u?

Dorsoo, slapen zonder rugpijn. Onze adviseurs staan u met plezier bij in uw zoektocht naar het beste bed. Zij bieden vrijblijvend hun expertise aan om de perfecte lattenbodem en matras te vinden die u zullen helpen bij uw rugklachten en slaapproblemen.

Meer over Dorsoo Oostende:

Wij zijn een Belgische fabrikant van unieke slaapsystemen met een eigen winkelnetwerk. Dorsoo beheert de volledige ketting van productie tot levering met een team van enthousiaste medewerkers. Onze missie bestaat erin iedereen, en in het bijzonder mensen met rugklachten, de nachtrust te geven die ze verdienen.

Wat kan Dorsoo Oostende u bieden?

Dorsoo biedt de keuze tussen een volledig slaapsysteem of enkel een matras. Het Dorsoo ACTIVE+ slaapsysteem: de unieke combinatie van een hydraulische lattenbodem en een meebewegende matras zorgt voor actieve ondersteuning in elke slaaphouding. De Dorsoo COMFORT-matras is de ideale matras voor wie al een goed ondersteunende lattenbodem heeft. Daarnaast biedt Dorsoo heel wat mogelijkheden om het slaapcomfort te optimaliseren: van bedkaders en slaapkamermeubilair tot dekbedden en lakens.

Dorsoo Oostende in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Donsdekens
Lattenbodems
Matrassen

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

Logo Dorsoo Oostende

Dorsoo Oostende

Dorsoo Oostende


Visserskaai 25 8400 Oostende
059438901 Klik om te bellen