De Nachtwacht


Meensesteenweg 121 8500 Kortrijk
056 26 11 63 Klik om te bellen

Over De Nachtwacht

De Nachtwacht is al jaren een van dé referenties als het op slaapcomfort aankomt. Alhoewel, eigenlijk zijn we vooral met jouw fitheid overdag bezig. Want geeft toe, na een goede nachtrust kan je toch de wereld aan?

Hoe wij ervoor zorgen dat je uitgerust aan de start komt? Door alleen met de beste merken (Vispring, Auping, Magnitude, Tempur, Hästens, Equilli, Swissflex, Schramm,...) en de beste vakmensen te werken. Door te luisteren naar jouw slaapbehoeften en je vervolgens, in overleg, deskundig advies te geven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en constante bijscholing. Samen zoeken we naar het bedsysteem, het hoofdkussen, het donsdeken of het bedlinnen dat het best bij je past.Niet met het idee om snel-snel iets te verkopen, maar op lange termijn voor een tevreden klant te zorgen.

Neem een kijkje op www.denachtwacht.be of beter nog, spring binnen. Dan luisteren we graag wat we voor jou kunnen betekenen.Naast de Nachtwacht bevindt zich onze Auping Store, dè speciaalzaak van Auping (www.aupingstore-kortrijk.be).

Foto's

Gevel De Nachtwacht

De Nachtwacht in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Donsdekens
Lattenbodems
Matrassen

Onze locatie

Logo De Nachtwacht

De Nachtwacht

De Nachtwacht


Meensesteenweg 121 8500 Kortrijk
056 26 11 63 Klik om te bellen