sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Liersesteenweg 38b
    2800 Mechelen
  • 0800-50353

Eurowaterbed

De absolute nummer 1 in waterbedden en onderdelen.
Onder dit motto verovert Eurowaterbed de Europese waterbeddenmarkt. Eurowaterbed heeft voor u alle bewezen technieken en materialen samengebracht in één A-merk. Eurowaterbed levert zonder tussenhandel, wij verkopen waterbedden en vervangings onderdelen voor alle modellen en merken waterbedden direct aan onze klant.

Online en in de showroom het beste slaapadvies.
Eurowaterbed is het eerste en enige waterbeddenmerk met zowel een online webshop als een eigen showroom. In onze showroom staan alle modellen waterbedden in verschillende variaties en stabilisaties opgesteld. In alle rust kunt u de meest uitgebreide collectie waterbedden van België bezichtigen en uitproberen. U kunt proefliggen in Mechelen. Koopt u een waterbed in onze showroom dan geniet u van veel voordeel zoals; 90 dagen proefslapen en brandstofvergoeding.

Eurowaterbed is enkel en alleen waterbedden.
In tegenstelling tot andere (waterbed)bedwinkels verkopen wij alleen waterbedden en waterbed onderdelen. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste informatie, duidelijke uitleg en een deskundig advies.

Hoogste kwaliteit waterbedden voor de beste prijs.
Eurowaterbed is de meest ervaren waterbeddenspecialist van België. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Eurowaterbed heeft vanaf het ontwerp tot aan de levering of montage alles in eigen hand. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de hoogste service voor de beste prijs.Eurowaterbed in het kort

Levering van

  • Matrassen
  • Waterbedden

Online webshop:

Ja

Online catalogus:

Ja

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product:

Ja